En Forårsdag i Thy 2016 AltomCykling.dk
En Forårsdag i Thy 2016 AltomCykling.dk

Et motionscykelløb som foregår i noget af Danmarks flotteste natur, og med mulighed for at få et glimt af, hvorfor der i Thy ligger en Nationalpark. Tro mig, du vil ikke blive skuffet. 

Af: Henrik V. Nielsen

Thy Cykel Ring har virkelig formået at lave en smuk rundstrækning rundt i deres helt specielle landskab, er sikker på en vis hr. Valgren vil være enig.

En forårsdag i Thy afvikles i år d. 3 april med første start ca. kl. 10.00. Sidste år blæste det ret kraftigt turen, så her måtte jeg allerede tidligt i løbet se mig sat af efter ca. 20-30 km. Dette skal dog ikke forhindre mig i at stille op til dette års udgave, og måske kan jeg lokke minimum 3 med fra holdet, så vi kan være med i holdkonkurrencen, hvor der vil være fine præmier til det hurtigste hold. Så kom og slå os, og de andre seje hold som stiller til start. CeramicSpeed Cycling kan vist godt trænge til lidt modstand. ;-)

Håber dog på lidt mindre vind i år, så jeg måske har en lille mulighed for at sidde med de seje. Selvom det altså ikke skal tage noget af fornøjelsen, for det er altså et skide godt arrangeret løb. Som dog havde en lidt “dum” opløbsstrækning sidste år – dette er lavet om i år, så en eventuel massespurt ville kunne afvikles under sikre forhold.

Ruterne vil i år stort set være de samme som sidste år – glæder mig allerede til strækningen fra Klitmøller ned igennem skovstykket til Vang – så vidt jeg husker, ret mig gerne hvis jeg tager fejl. Ruterne bliver endvidere afviklet på mindre trafikerede veje, og der er hele vejen rundt godt med officials, skiltning og højt humør.

Så kom frisk, og gør mig selskab i årets første motionscykelløb. Efter løbet kan vi jo mødes i det store telt, og snakke om hvordan dagens ridt er endt – gerne over en kold fadøl.

Ses vi – det tror jeg nok vi gør.

For mere info: http://enforaarsdagithy.dk/

Læs evt. min anmeldelse fra sidste år: https://altomcykling.dk/en-forarsdag-i-vindhelvede-ogsa-kendt-som-thy

Valde AoC-Motion