ENZO: Byd velkommen til den nye dreng i klassen.

Den nye dreng i klassen. Sådan omtaler det nye cykeltøjfirmaet Enzo sig selv på deres hjemmeside, www.enzocycling.dk, med et racesnit der matcher den ikke totalt skinny cykelrytter mand rammer Enzo plet på det brede skandinaviske marked med deres forskellige kollektioner.

Af: Søren Kuipers – Foto: Jesper Bjerring – Model: Uggi Kaldan

Et nyt brand med en moderne stil

Enzo vil præsentere otte årlige forskellige mande- og kvindekollektioner, som kan kombineres som man ønsker. Det nye brand formår at ramme et skandinavisk look med et tydeligt inspiration fra angelsaksiske hold som SKY. Den sorte farve er dominerende på både jakker, veste jerseys og i særdeleshed bibshorts. Specielt den altdominerende sorte farve på shorts er jeg glad for – det går bare nemmere til de fleste jerseys, sokker, sko, cykler, caps osv, man går aldrig fejl i byen med sorte cykelbukser!

ENZO BIB Altomcykling.dk 2016

Sokkerne og til dels også jerseys er mere varierede i farvemuligheder og variationer. Det er et bredt sortiment, hvor der er noget for enhver smag (næsten). Er man en traditionalist, hvis store idoler kørte inden de store EPO-dage, da vil jeg foreslå jer ikke at gå forbi sokkeafdelingen: der er INGEN hvide sokker.

Tøj efter min numse!

Jeg har været så heldig at prøve et par bibshorts i basic racingfit, en Pink Stripe Jersey i racefit og en klassisk vest. Specielt buksen udmærker sig. Manden bag Enzo, Thomas Dybdahl, er ligesom jeg ikke en decideret Quintana-type, så buksen passer perfekt til mit bagparti, som vel kan karakteriseres som en halvstor skandinavisk dieselmuskel. En størrelse XL sidder lige i skabet på min 186 centimeter og knap 90 kilo. Den har en lidt stor pude, som er rigtig god til de lange ture, fede laserskårede afslutninger og et klassisk look.

enzo-bib-ass

Om det er vores ens fysik skal jeg ikke kunne sige, men t-shirten sidder generelt også rigtig godt. Den model jeg prøvede havde et strejf af Giro over sig – med en lyserød stribe hen over brystet – og det synes jeg sgu ser ret fedt ud. Pasformen her er en anelse anderledes og gå gerne et nummer ned i størrelse her, er min vurdering. Pasformen er igen rigtig god, synes jeg, lommerne er rummelige, sidder godt og klasker ikke ned over numsen, når de er fyldt godt op.

enzo-jersey-pink-stripe

Vesten har jeg heldigvis ikke så meget at sige om: misforstå mig ikke, vesten virker lækker, men vejret har bare været så godt, så jeg har kun haft den på i en lille halv times tid. Der gjorde den det den skulle, men som sagt, den har ikke været i brug meget.

Dreng mand eller kvinde…

Vi kan roligt videregive vores anbefalinger til den nye dreng i klassen – ENZO – han har i været fald fået en plads i klassen. Om han så ender på bagerste række, nærmest døren eller helt oppe ved katederet, hvor man som lærer ikke kan komme udenom ham; ja, det må tiden vise. Men en seriøs spiller er kommet ind på det enorme cykeltøjsmarked.

Desuden synes jeg, at det er fedt, at der også er en kvindekollektion, og jeg håber at brandet med tiden vil kunne nå både juniorer, kvinder og mænd i alle aldre – også med varierede designs i forhold til køn.

Fair priser for god kvalitet.

enzo-cover

Prismæssigt er ENZO meget fair med priserne. Prisen ses ofte meget højere for high-end cykeltøj, jeg vil vurdere, at pris og kvalitet her er meget rimelig, det er virkelig noget fedt tøj til prisen. Designet er friskt så det vil ikke være alle der bryder sig om det, personligt synes jeg det var fedt.

Velkommen til ENZO – den nye dreng på cykeltøjsmarkedet.

Kan købes online her: www.enzocycling.dk / ENZO producerer også teamtøj. 

//Søren Kuipers

enzo-back