Party Prijs Aarhus 2021 Foto Uggi Kaldan
Foto © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

FOTOREPORTAGE: Party Prijs Aarhus 2021

Aarhus Cyklebane blev der her til aften kørt Grote Prijs, et atypisk cykelarrangement, der med fest og farver indleder den danske Cykel Cross sæson. Det er ildsjælen, og cykelcross veteranen, Joachim Parbo og Co, der forsøger at banke belgisk cykelstemning ind i danskerne, det gør de godt. To dage i træk med høj musik, røg, ild, cross, og masser af pomfritter, på den gamle beton-cykelbane. Banen har set bedre dage, og i horisonten lurer en nedrivning, det er synd, for banen har selv i nedslidt stand, mere sjæl og ånd, og potentiale til ikonstatus, end samtlige nye bygninger på Aarhus Ø. 

Reportage af Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

Party Prijs: sport, fritter, trylledrik og fest!

Unge og gamle elsker Party Prijs. De både cyklede og heppede. Der er plads til alle, når der køres Grote Prijs i Aarhus.

Masterklasserne kørte et stort samlet felt. Det var mega fedt, masser af ryttere til start, den ældste var 78 år. #lifegoals!!

DM trøjen vandt fortjent én af masterklasserne, (resultaterne kan ses på DCUs hjemmeside), og så blev B&U sendt afsted, mens mørket faldt på!Joachim er iskold, hvem gider stå og vente på 3 x masterpodier, ikke Parbo,. Bunkepodie er en ny ting, jeg er fan!!

Så blev Dame Elite sendt afsted. Nåede et par hurtige billeder, inden andre forpligtelser kaldte. I morgen køres 2. afdeling af årets CX Cup, samme sted. Vi ses.

Bruger du et foto på Facebook eller andre steder, så husk at linke til AltomCykling.
Er du interesseret i en kopi til print eller lignende, send en mail på uggikaldan@gmail.com