Frederik Zeuner tager AoCs Snapchat

AltomCykling.dk er på Snapchat, vi overdrager den til danske (og udenlandske) cykelryttere, så ofte det kan lade sig gøre, så du kan følge med i deres hverdag, på en lidt anden og mere direkte facon end ellers!

Af: Mads Fenneberg

Frederik Zeuner skal næste år køre på det nye ”halvdanske” hold, Christina Watches Jewelry Pro Cycling. Han er lige nu i gang med at træne op til sæsonen (ligesom alle andre ryttere), og er derfor draget sydpå. Han er dernede med én af hans holdkammerater, og de viser jer hvad de render rundt og bruger tiden på dernede i sydens varme sol…

Vi ved godt at det måske bliver lidt monotomt og træls at se på i sidste ende med alt det træningslejr, men Frederik har lovet os, at han gør sit bedste for at gøre det vildere, sjovere og mere spændende end det nogensinde har været på AoCs snap før!

Han er allerede i gang, så hvis du ikke allerede følger med, så gå ind på Snapchat, og tilføj os under navnet ”altomcykling” (download app, tilføj “ven” – altomcykling… yes yes, det er altså også sjovt at følge med i selvom man er +30… hilsen redaktøren!!).

Snart kommer der også noget cykelløb, og noget lidt andet end bare træningslejre. Allerede nu er der flere aftaler på plads. I slutningen af marts kommer en af verdens bedste dameryttere og snupper den med til UCI løb, en stor dansk herre, som i nok alle kender, tager den også om nogle dage, så stay tuned!

Desuden! Vi er snart oppe på 1000 følgere, og det vil vi gerne takke jer for. Men husk nu, jo flere følgere, jo større ryttere kommer på snappen! Så fortæl dine venner og familie om os, og der vil komme vildere ryttere på!

Listen over ryttere der har haft AoCs snap indtil videre: 
Michael Reihs
Nicklas runliden
Martin Mortensen
Emma Norsgaard
Marc Hester
Uggi Kaldan
Frederik Muff
Nicolai Just
Michael Carbel
Mads Fenneberg
Daniel Holloway
Daniel Hartvig
Elias helleskov busk
Magnus Cort
Frederik Zeuner

Download Snapchat nu!