Futurum 4season Pro
FOTO © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

GEAR: FUTURUM 4Seasons Pro Jakke – First look

GEAR: Vejret er mildest talt ustadigt, præcis som udsigterne til cykeleventyr, i samvær med andre, mildest talt er usikre. Man får lyst til at pakke sig ind under dynen, trække gardinerne for, gemme sig under dynen… gå i hi, indtil verden vender tilbage, til en slags normal.

Men det går ikke!! Det hjælper ikke at ligge og gemme sig under dynen, hvad der hjælper, det er at komme ud og cykle, og det kan være en fantastisk oplevelse, for krop og sjæl, hvis du vel at mærke, er klædt fornuftigt på til udfordringen.

Som sendt fra himlen, til en Covid irriteret, vinterramt redaktør, ankom denne opgraderede “PRO” udgave af 4 Seasons jakken, netop i dag, fra Hollandske Futurum, hvilket ikke blot forpligter, men også motiverer, til at komme ud på rammen, uanset vejr, for at vurdere om jakken lever op til sit “4 sæsoner” navn.

Futurum 4season Pro

4SEASONS PRO – en endnu bedre jakke

Vi har tidligere testet første udgave af 4sesons jakken, og det var en fed jakke. Denne udgave er forbedret på flere punkter; “smækken” bagpå er længere, lynlåsen foran er nu klart mere solid, – og man slipper for “flappen” over lynlåsen, der er endnu flere reflekser bagpå, og så er der tilføjet manchetter på ærmeafslutningen, så de nu smyger sig helt tæt om dine håndled.

Ellers går de rummelige lommer bagpå igen, der er en lomme til værdier, og jakken har stadig tapede syninger hele vejen igennem. Det sidste gjorde, at den første udgave af 4seasons jakke vi testede, stadig holder titlen som én af de mest vandtætte jakker i denne kategori, som vi har testet her på AoC.

PRO udgaven virker som en endnu bedre jakke, og vi glæder os til at teste den, og give vores ærlige mening og oplevelse.

Skulle du være interesseret i at købe jakken allerede nu, kan den købes hos danske Frontbike.dk, eller direkte hos Futurum.cc. Vejledende udsalgspris er 1699,- DKK

Vi ses på rammen! :)

NO PAY POLICY //** AltomCykling.dk modtager ikke betaling for produktanmeldelser. Til denne artikel er jakken stillet til rådighed af producenten, og vi har fået lov at beholde den efter endt test. Vi anmelder ud fra Devisen:
Hvis du køber et produkt vi har anbefalet, så bliver vi glade,  for så har du nemlig købt et godt produkt, som vi står inde for.