Det er faktisk et forsøg at være afsted på Mallorca på cykelferie, et forsøg da det er min første charterferie (og jeg nyder totalt ikke at skulle planlægge det hele selv) – og et forsøg fordi jeg har taget min familie med, kan man det? – en far der cykler, og en datter og forlovet der “venter” derhjemme?

Af: Uggi Kaldan

Det går forrygende

Ingen familier er ens, og det er helt sikkert ikke alle familier der ville kunne finde ud af det på “vores” facon, med lidt fleksibilitet og forventningsafstemning fungerer det dog over alt forventning.

Min kæreste kunne tage med på denne tur, da hun havde fri til at skrive en opgave. Hun har med andre ord arbejde med, og selvom jeg skal cykle, så skal jeg jo faktisk også skrive en artikel, og tage en håndfuld billeder, så jeg skal også arbejde. Der har derfor hurtigt indfundet sig en fin fordeling, hvor vi begge får tid til arbejde, mens den anden passer vores fantastiske datter, derudover laver vi noget hyggeligt i fælleskab både om morgenen og sidst på dagen. Det er ikke 100% daseferie, men et fantastisk dejligt afbræk fra hverdagen, her lidt “uden for sæson”.

I morgen skal ferieformen bestå prøven

I dag var hviledag hvor kæresten fik lov at arbejde igennem, mens jeg hyggede med vores datter Siri, (som det ses på billedet), i morgen står den på 150 kilometer og Puig Major + det løse… så kæresten kommer til at passe Siri lidt længere tid, og jeg kommer hjem med lidt mere ømme stænger end først på ugen. Når man er træt så ryger overskuddet også, så det bliver spændende om familie idyllen er bevaret når jeg skriver en update i morgen aften.

Jeg (redaktøren) er inviteret til Mallorca af Bravo Tours og CyclingPlanet, og du kan læse meget mere om hvordan det har været at have familien med på cykelferie, med en 2 årig og en bedre halvdel der ikke cykler, i et af de kommende numre af magasinet.