Isadore review

Thomas Opstrup opholder sig en del af året på Sicilien. Hvor han qua varmere himmelstrøg og højere bjerge kan teste ting på anden facon end det er muligt herhjemme i DK. Thomas driver til daglig Black Road Cycling, som arrangerer skræddersyede cykelrejser til Sicilien. Så kom og prøv kræfter med Europas største aktive vulkan Etna – Kun 3 timer fra København.

Isadore Jersey, bibshorts, sokker og cap

-Testet på Sicilien af Black Road Cycling

JERSEY:
Jeg har haft mulighed for at teste Isadores Climbing jersey og Bibshorts, samt matchende kasket og sokker her på Sicilien 6 uger, det er perfekt at teste lidt klatretøj under Touren. Jersey’en kommer i forskellige versioner, jeg testede Mount Haleakala som er orange. En stilet jersey der er lavet i et mix af 45% merino uld og 55% polyester. Det giver en god blødhed mod huden og så er ulden odør resistent. Polyester gør at den holder faconen i længere tid.

Isadore13

Jeg har testet trøjen på Etna her i sommervarmen som i bunden af Etna er omkring 30 grader. Det klarer den på højde med andre gode letvægtscykeltrøjer. Det skyldes først og fremmest det 3d waffel stof som er anvendt. Det er effektivt svedtransporterende, og holder huden nogenlunde tør. Så man ikke føler sig som en ‘våd hund’ på nedkørslerne.

Baglommerne sidder rigtigt, så der er nem adgang til dem, når man cykler. Dertil er der en sikkerhedslomme bag højre lomme. Denne lomme er lavet i en vandafvisende linning, så den kan beskytte indholdet mod regn og sved. Stoffet kan være lidt porøst, så man skal lige være forsigtig med hvad man læner sig opad på sit cafestop. Hvordan stoffet klare gentagende vaske vil tiden vise, det har jeg af gode grunde ikke haft mulighed for at teste.

Jersey side-by-side

Jersey’en vejer 160 gram i størrelse. Small, som er tilsvarende hvad Rapha’s Pro Team jersey i samme størrelse vejer. Den er udstyret indvendigt med kabel loops, så man kan føre ledningen fra hovedtelefonen på trøjens inderside. Det er virkelig en lækker og let trøje, faktisk ser den så fed ud at man både kan cykle i den eller tage den på, på café eller casino og stadig se godt ud.

Isadore 3-by-side copy

BIBSHORTS:
God kompression og pasform. Sidder til på hofte, skridt og ben. Der bliver de også, når de bliver svedige i varmt vejr. Isadore har brugt forskellige typer stof, som giver buksen et fedt udseende og understøtter pasformen. De har anvendt et zigzag mønster, som illustrerer bjergene på siden af buksen, samt på enderne af benene. Det ser fedt ud! Benenderne er gummibelagt på indersiden så de bliver siddende på låret.

Bib side-by-side

Puden er fra TMF som er en velanset Italiensk producent af indlæg til cykelbukser. Den sidder perfekt i buksen og har den rigtige tykkelse (til mig). Det eneste jeg vil beklage mig over, er at den
er hvid. Det kan gøre den svær at gøre helt ren, når man har brugt og vasket buksen rigtig mange gange.

Selerne er lavet i en god kvalitet polyester mesh. De sidder til som de skal, så de ikke ‘hænger’ når man sidder foroverbøjet på cyklen.

Buksen vejer 175 gram i størrelse small, hvilket er rimelig let. Til sammenligning vejer Raphas lightweight bibshorts 185 gram.

Kasketten er ret standard lavet i 100% bomuld. Sokkerne sidder godt til, og bliver siddende hvor de skal. De har en god moderne længde.

Pros Jersey:
Lække stofkvalitet, Perfekt form og placering af ryglommer, God pasform, lækkert design, sikkerhedslomme med vandafvisende linning.

Cons Jersey:
Lidt porøst stof – man skal passe godt på det.

Pros Bibshorts:
God benlængde, god pasform, Kvalitets indlæg.

Cons Bibshorts:
Hvidt indlæg kan være svært at holde rent.

OM FORFATTEREN:

Thomas Opstrup er tidligere licensrytter, og bor en del af året på Sicilien tæt ved Etna. Her driver han firmaet Black Road Cycling. Skræddersyede cykelrejser til Sicilien. Se mere på:

blackroadcycling.com eller Facebook

Isadore5