OAKLEY® UDVIDER CYKELKOLLEKTION MED CYKELHJELME OG CYKELTØJ

VERDENS FØRENDE BRAND INDENFOR SPORTS-PERFORMANCE BRILLER LANCERER CYKELKOLLEKTION “FRA TOP TIL ANKEL”

Oakley annoncerede i dag lanceringen af Oakley ARO Series cykelhjelme og Oakley JB Cyckling Kits, som udvider brandets cykel-innovation til også at omfatte cykelhjelme og cykeltøj. I overensstemmelse med brandets 30-årige engagement i cykelsporten tilbyder de nye produkter samme førende designs og effektivitet, som atleter i verdensklassen altid forventer fra Oakley.

Oakley er banebrydende indenfor innovation og suveræn optik og har dedikeret sig til at skabe design innovation til cykelsamfundet, ud over briller – med en vision om at gøre atleterne hurtigere og mere præcise for forbedrede præstationer. Med designs, der både er yderst smukke og geniale i måden, de fungerer på, leverer Oakleys samlede cykelsortiment det ultimative udtryk for lidenskab for atleter, som deler brandets dedikation og kompromisløse standarder.

Med designinnovation, inspireret af fusionen mellem aerodynamik og menneskets krop, flytter Oakley ARO Series cykelhjelme og Oakley JB Cycling Kits grænserne for, hvad der er menneskeligt muligt ved at gøre atleterne i stand til at fokusere på deres præstationer og ikke på forholdene omkring dem.Oakley ARO Series cykelhjelmeOakley ARO Series er en dynamisk kollektion af cykelhjelme i premium kvalitet til landevejsløb, specialiserede i problemfri integrering af optik, aerodynamisk ydelse og varmeregulering. Oakley ARO Series cykelhjelme inkluderer Oakley ARO7, den foretrukne hjelm til tidskørsel og triatlon; Oakley ARO5 , som er tilpasset til hastighed og klar til afsindigt spændende slutspurter; og Oakley ARO3, som er udviklet til de benhårde stigninger og stegende hede.

Oakley JB Premium & JB Road Cyckling Kits

Oakley og Bioracer Speedwear, en producent af customised cykeltøj, har indledt et samarbejde for at skabe cykelprodukter i ypperste kvalitet. Oakley JB Cycling Kits er udviklet i samarbejde med Bioracer Speedwear for at gøre atleterne hurtigere. Det nye sortiment bestående af cykeludstyr og -produkter i verdensklasse er udstyret med både teknologiske materialer og fordele, som skubber grænserne indenfor design, teknologi og performance. Oakley JB Cycling Kits består af to sortimenter, Premium og Road, som begge inkluderer cykeltrøjer, cykelshorts (bibs), overtøj og accessories.

“Der findes to hjul i Oakleys DNA. Vi begyndte med et håndtag og har udvidet lige siden,” siger Olaf Dunz, Oakley Global Marketing Director. “Ved hjælp af brandets erfaringer indenfor briller, fra beskyttelse mod elementerne til optimeret optik, fokuserer vi nu mere på cykling med det samme mål, som vi startede med, nemlig at optimere rytternes interaktion med omgivelserne og forbedre deres præstationer.”

Denne produktudvidelse er det næste kapitel i Oakleys kampagne, One Obsession, der er skabt til at inspirere og motivere professionelle, amatører og hverdagens sportsudøvere, som træner og konkurrerer på hvilket som helst niveau. Kampagnens mission er at invitere og bringe de atleter og fans sammen, som deler deres #CantStop passion og unikke oplevelser

Fra februar 2018 vil sortimentet af ARO-hjelme være tilgængelig på det globale marked med en anbefalet detailpris på $500 for ARO7, $250 for ARO5 og $180 for ARO3. JB-cykeludstyr vil også være til rådighed på det globale marked i februar 2018 til en pris, der ligger mellem $20 til $220. Alt Oakleys cykeludstyr vil kunne fås online på Oakley.com og hos udvalgte forhandlere.