Podcast: Bakkemonster mod podcastvært på DM-stigningerne

Ny omgang af podcasten Bagerstop er ude. Denne gang gennemgår vi de fire ledeste bakker fra den kommende DM-rute omkring Vejle.

Den 90 kilo tunge podcast-vært er med Anders Foldager på Gl. Kongevej/Chr. Winthersvej (500 meter, 13,7 % gennemsnit, max 20 %), Østengaard (900 meter, 8,6 % i gennemsnit, max 17 %), Tørskind (550 meter, 9,6 % i gennemsnit) og Blue Horse (700 meter, 8,1 % i gennemsnit).

Anders Foldager cykler for Team Herning CK Elite, som pt. fører dansk cyklings superliga: DENIM Cup. Og så har han rekordtider på bl.a. Kiddesvej og Gl. Kongevej. Vi snakker om forskellen på at bestige de her fede og modbydelige stigninger som motionist og som toprytter. Og så vender vi favoritterne til at løbe med dannebrogs-trikoen.

Vi har også redaktøren fra danskebjerge.dk igennem samt altomcykling.dks helt egen Jeppe Tolbøll, som, ligesom Anders, også kan se frem til at prøve kræfter med ruten til herreelitens linjeløb til DM.

Du kan lytte med overalt, fx på iTunes, Spotify, Google Podcast eller herover.

Hvis du ønsker at støtte Bagerstop, så kan du gøre det på https://bagerstop.10er.app/. Så er du med i lodtrækningen om fede præmier fra FUSION, som laver cykeltøj i verdensklasse. Næste gang kan du få fingre i en SLi Cycling Vest, som beskytter eminent mod regn og vind og kan være i baglommen, når det bliver tørvejr igen. Denne her vest er som alle FUSIONs produkter lavet i EU og efter Oeko-Tex-standarterne, og den har en værdi af 900 kr. Dig der vinder den bestemmer selv, om den skal være neon-orange eller sort.