Sensommerløbet 2015 © Foto: Sensommerløbet // AltomCykling.dk

Sensommmer cykelløb i Kjellerup

Sidste år debuterede Sensommerløbet i Kjellerup meget modigt samme dag som en af de store Motionsklassikere, Marselisløbet i Århus. Det til trods formåede arrangørerne at trække godt 200 motionsryttere til Kjellerup, dobbelt så mange som forventet. AltomCyklings udsendte kunne berette om et flot arrangeret og veltilrettelagt løb, du kan læse vores anmeldelse af løbet her. I år ligger de to løb i øvrigt ikke samme dag, da sensommerløbet køres på lørdag og den Aarhusianske motionsklassiker Marselis køres på Søndag.

Sensommerløbets flotte debut sidste år har i år fået AoC’s sportsdirektør til at sende et større hold til det midtjyske for at følge op på succesen, samt for at undgå, at Valde igen kommer til at mangle Uggi til at føre for sig i modvinden… Derudover har flere på redaktionen vist interesse for at prøve kræfter med den såkaldte Tour de France bakke ved Ålum mellem Randers og Viborg, det eneste rigtige hårnålesving nord for Harzen (okay, den påstand bliver nok modbevist, men bring it on!)

Sensommerløbet afvikles på lørdag d. 27/8 i Kjellerup med to ruter på 80 km og 47 km med starter hhv. kl. 10:00 og 10:15. Se mere på Sensommerløbets hjemmeside.

Klik evt. på det lille “play” tegn på coverbilledet, for at se en video hvor arrangøren har kørt ruten igennem… ganske informativt faktisk!