Træt af det her cirkus? © Photobucket

Betal dig fra bagage besvær

Vi får en del mails fra div. firmaer der gerne vil have os til at skrive om deres produkt, det er forståeligt nok, og ligeså forståeligt er det også at de fleste af dem bare ryger i skraldespanden. Men så engang i mellem så er der nogen der sender noget som rent faktisk virker som en helt i orden idé… 

Bagage-service som en rockstar (i København). 

Slip for at slæbe din baggage, altså helt hjemme fra privaten, og slip for at checke cykelkuffert ind, danske VALiZO er blevet sikkerhedsgodkendt til at hente din bagage og checke den ind for dig. Så det eneste du skal bekymre dig om når du skal afsted på tur er din håndbagage, dit pas, dit visakort og dit boardingkort. 

Start-up virksomheden VALiZO begyndte med bagage-afhentning i sommers. Sammen med Spies og Thomas Cook Airlines tilbød VALiZO bagageservicen til de danske chartergæster. Siden har både Danski, Northlander, Atlantic Airways, Apollo mfl. også taget imod servicen – og nu vil VALiZO også gerne tilbyde bagage-servicen til alle dem, der tager på cykel-rejser. 

– Vi ved jo, at de danske cykel-entusiaster ofte har både deres bagage og cykel, som de skal have med på rejsen. Det vil vi gerne hjælpe med. På den måde skal de slet ikke slæbe på noget som helst, men kan bare starte turen med glæde sig til at skulle ud og cykle, siger Lars Konrad, administrerende direktør i VALiZO. 

En god idé starter ofte med egen erfaring

Ideen med at afhente fly-bagage hjemme hos de folk opstod, da de 4 ejere af VALiZO selv har haft mange oplevelser med stress, jag og slæberier, når de skulle på ferie med deres familier. 

-Derfor gik vi simpelthen i gang med at undersøge, hvad det ville kræve at blive sikkerhedsgodkendt til at afhente bagage samt tjekke passagerne ind, fortæller Lars Konrad.

Godt nok er servicen ikke mulig med vildt mange flyselskaber endnu, men de arbejder på sagen, så tjek de ud hvis du skal flyve fra Kastrup og ikke gider at slæbe din cykelkuffert og andre pakkenelliker selv, her på redaktionen synes vi det lyder fantastisk smart. 

Servicen koster mellem 395 og 495 kroner for en hel husstands bagageafhentning