Berling og Fønns, Team MASH fra Aarhus 2014. Photo © Uggi Kaldan, AltomCykling.dk
Allan Fønns og Michael Berling på MASH © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

TEAM MASH: “Vi vinder på bøfferne…”

AltomCykling.dk har taget en snak om året der kommer med bøfholdet fra Aarhus, TEAM MASH.

Michael Berling og Allan Fønss svarede på spørgsmål omkring TEAM MASH, der i år primært har rustet op med bøffer, fedt tøj og nye cykler.

Team MASH er på ingen måde et dårligt motionshold, faktisk er de ret gode, men konkurrencen i det østjyske, sidste år primært fra team Ridley – Briancon, og i år både fra Team Frederikshøj og Ridley – Briancon er benhård, begge hold har en skræmmende sportslig profil, og som Michael Berling siger : “-før sidste år kunne man jo sidde og være med i front uden at anstrenge sig helt vildt, det ændrede sig med Team Ridleys – Briancons ankomst på scenen, niveuet er blevet markant højnet, Frederikshøj har gjort det endnu højere i år“.

Derfor lå det lidt i luften, der skulle tages en beslutning på MASH, skulle man opruste sportsligt, eller skulle man give den gas på andre parametre? MASH har valgt det sidste. Der er dog også blevet oprustet sportsligt, og MASH tæller i år flere nye ryttere der nok skal gøre væsen af sig i front, men der hvor de virkelig har rykket sig, er på holdfronten. Det sociale er blevet styrket gevaldigt.

Der er valgt en bestyrelse, det betales kontingent, og én gang om måneden indbydes der til familiearrangement hos navnesponsoreren Restaurant MASH, hvor koner og børn inviteres med, det er sgu ret sejt.

Team MASH, det sociale hold, men ikke uden ambitioner!

I det hele taget er der kommet endnu mere fokus på at komme ud og have det sjovt, og MASH stiller hold i masser af danske motionsklassikere i år, Danmarks Højeste, TST Langelinieløbet, Aarhus Rundt, Copenhagen Gran Fondo, Tisvilde Tour (ja, dét løb), GF Sportful (av av!) – og naturligvis Marselisløbet, men tag ikke fejl, måske er det sociale i højsædet i år, men Marselis er stadig løbet der satses benhårdt på at vinde, redaktøren har hørt en fugl synge om at et par pro ryttere har spurgt, om de må køre for holdet…

Sidste år vandt Martin Mortensen fra Team CULT ENERGY / VITAL WATER, og selvom MASH inden løbet annoncerede at han mest var med for show, og helt sikkert også havde ønsket at Mortensen havde kunne trække en anden MASH rytter med i mål, men der er ingen “gentleman regler” – når det gælder om at se en MASH trøje først over stregen til Marselis, så forvent ikke der bliver givet ved dørene til årets sæsonfinale i Aarhus. CK Aarhus gentager successen med Elite fra sidste år, og byder i år på 5 afdelinger, hvoraf Marselis bliver den sidste, læs meget mere om det her på bloggen, sommeren over.

Motionscykling handler om lir!

Alle motionister og motionshold lever under samme vilkår… vi er : #NOTPROS – så MASH, Ridley – Briancon, Frederikshøj, Team AltomCykling.dk osv, hvis nogen snakker om at man skal lade benene tale, så er der ikke andet for end at slå en helhjertet latter op, for jo, naturligvis bliver der trænet, og der bliver også kørt stærkt ude til diverse løb, men for alle hold gælder det samme, vi skal ud og have det sjovt og det skal ske på udstyr fra øverste hylde:  Fedt tøj, fede cykler, og i MASH´s tilfælde, masser af gode bøffer og rødvin!

MASH fortsætter i år med at køre i liret tøj fra Castelli, de har stadig hjemmebane på byen bedste bøfhus MASH, og i år kører alle medlemmer på cykler fra Wilier. De fleste har valgt topmodellen, Cento Uno SR – den ramme kører redaktøren for bloggen her også selv på, og det er fandme en fed cykel, det eneste dårlige jeg har at sige om den er faktisk er den er så god, at man ikke kan bruge den som undskyldning for ikke at køre hurtigt.

Team MASH fra Aarhus 2014 Michael Berling © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

Bundgaard… det er IKKE i orden!

Nu vi er ved undskyldningerne. Afslutningsvis i dagens interview blev Berling og jeg enige om at sende en fælles opsang til Thomas Bundgaard, rytter fra Team Frederikshøj, der i år har formået at få alle os fædre og arbejdende folk til at se tåbelige ud… Bundgaard, man bliver ikke far (Tillykke i øvrigt), starter eget succesfuldt firma (Tillykke med det også…) OG smider 15% oveni formen, samme år. Det holder bare overhovedet ikke en meter, det er umenneskeligt, og du burde holde meget mere lav profil, end at tage ud og sætte en monster vindertid på Grejsdalens 220 kilometers jubilæums rute i weekenden (Tillykke med sejren forresten). Hvad har du egentlig gang i?!!! :)

CK Aarhus Elite Motions Cup 2014

MASH stiller naturligvis op til det lokale derby, og det gør redaktøren for bloggen her naturligvis også, med forhåbning om at sidde med hjem til mål, men med formodning om at ryge af inden det rigtigt bliver sjovt, men forsøges det skal det! Det hele starter på fredag, hvor der køres Frederikshøj Kriterium Classic Race Aarhus banen i Aarhus, 10 omgange, på helt afspærret rundstrækning, i centrum af Aarhus.

Måske bliver man smidt af feltet og hentet med en omgang, men hey, synes alle dem der ligger og kører væddeløb ude til de danske motionsløb i weekenderne, skulle tage at overveje og støtte initiativet, her er der endelig en mulighed for at køre “rigtigt ræs” – under ordnede forhold – ja du får måske tæsk (jeg gør) – men hvad så, det er pisse fedt at komme ud og blæse benene igennem en times tid, hvor man absolut ikke skal tænke på andet end sig selv og sin cykel, ingen biler, ingen lyskryds… ren ræs!

Vil du gerne have præsenteret dit hold på bloggen? – så smid en besked herunder eller på mailen.

De næste par uger vil vi tage en snak med flere andre jyske motionshold her på bloggen. Særligt dem der påtænker at deltage i CK Aarhus´s nye satsning, Aarhus Rundt ELITE Motions Cup, men også andre der gerne vil “vise flaget”, skriv til os, så laver vi en lille artikel.