Lasse Normann vinder U23 DM 2013 // Altomcykling.dk ©Photo: Uggi Kaldan
Lasse fik lov at sidde på hjul de par gange vi så ham, men han fik brugt kræfter senere i løbet! // Altomcykling.dk ©Photo: Uggi Kaldan

Tillykke med U23 DM 2013, Lasse Norman!

Lasse Norman tager “the double” – smukt kørt!

Søndagstræningsturen blev i dagens anledning lagt ud forbi Rønde, da der her blev afviklet U23 DM i linjeløb. I fredags vandt Lasse Norman U23 DM i enkeltstart, og i dag lavede han så dobbelt op på DM titler i 2013, da han også kørte først over stregen til linjeløbet. Da vi var på træningstur blev vi ikke og så hele løbet, men blot et par omgange. Redaktøren fangede dog et enkelt billede af løbets senere vinder, netop som han kører ud på den sidste af de lange runder, i forreste gruppe, som I kan se ovenfor.

Lasse fik dog ikke lov til “bare” at køre sejren hjem, men kørte i stedet en rigtig arbejdssejr i hus. Norman har en stor motor, det viste han virkelig i dag. Feltet.dk har lavet en rigtig fin løbsbeskrivelse, den kan I læse HER.

Kaffe på træningsturen kan ikke undervurderes.

For mig (os) var der dømt stille og rolig træningstur, med indlagt kaffe… gutterne hentede kaffe, mens jeg fik skudt et par billeder – det er fandme god stil! :)

For god ordens skyld skal det lige siges at Casper (til højre i billedet Red.) altid kører med hjelm, men desværre havde glemt den i en bil, efter licensløb i går. Her fik han i øvrigt point i C-klassen, for første gang i år. Det er måske ikke en DM titel, men det er stadig godt kørt! Tillykke til dig også Casper.

Kaffetur med Casper @ Photo: Uggi Kaldan