Løbspause og nu sjov og ballade med start ved Munkebjerg Hotel!

Efter at have fået gevaldige smæk til Aarhus Rundt Elite, har redaktøren denne weekend valgt et løb hvor der skulle være alle muligheder for at komme med hjem!
Munkebjerg classic er på ingen måde Elite, men det har dog flere gode tiltag i forhold til motionscykelløb som vi her på bloggen kun kan bifalde.

Mastercar med fast pace de første 65 kilometer – det lyder måske lidt kedeligt, men der er så til gengæld indlagt 4 spurter, 2 flade og 2 bakkespurter, så kan man ligge og lade op med mastercar, og så give den noget gas! Har på fornemmelsen at man ikke har mange chancer første gang man deltager, men jeg skal da give mig fuldt ud for at se om ikke  jeg kan vinde en af de 4 trøjer der er på højkant :)

Efter 65 kilometer gives løbet frit, og så er der 35 kilometer og hele to opstigninger af Munkebjerg på programmet, det lyder rigtigt sjovt, så jeg glæder mig!

Prisen for herlighederne er sølle 125 kroner, det lyder umiddelbart ikke dyrt, men det kan i læse meget mere om når vi har gennemført og der kommer en anmeldelse på bloggen i starten af næste uge. Sidste år havde løbet 10 års jubilæum, der desværre var noget plaget af regn. I år ser vejret anderledes godt ud, så mon ikke vi kan forvente fuldt hus.

Læs meget mere om løbet HER. Der er kun plads til 150 ryttere, så hvis du synes det lyder sjovt, skynd dig at melde dig til, så ses vi på bakkerne på Søndag.