HOV! Både Nyt Syn og Frijsenborg Motion på samme tid…

Det var jo ikke aftalen. Jeg har planlagt at jeg skal ud trille til Frijsenborg Motion i Hammel, men nu har jeg lige opdaget at der også er Nyt Syn løb i Silkeborg :) – totalt luksus problem, men ikke desto mindre et svært valg!?

Frijsenborg Motion

Frijsenborg Motion byder på 69.1 kilometers hygge, med bakkerne omkring Gjern og afslutning opad Pøt Mølle på programmet, det lyder jo meget fedt… Det koster kr. 175,- pr. person for deltagelse. Prisen inkluderer onlinegebyrer til leverandøren af tilmeldingssitet, deltagelse, startnummer med chip, sponsorgaver, sandwich-bolle og et stykke frugt. Prisen er inkl. moms. Tilmelding foregår på dagen ved henvendelse i informationsteltet i tidsrummet kl. 16.00 – 18.00.

Læs mere om Frijsenborg Motion 2014 her: Frijsenborg Motion

Nyt Syn Løbet

NYT SYN løbet er et cykelløb som består af et motionsløb samt et gadeløb for børn og unge.

Deltagerne i motionsløbet skal cykle 82,6 km rundt om Silkeborg, for til slut at køre 10 omgange gadeløb på en lukket rute. De 82,6 km køres med masterbil og hjælpe motorcykler. Løbet gives frit 2 gange på ruten, hvor der køres bakkespurt om attraktive præmier. Efter hver bakkespurt vil der være mulighed for at fylde depoterne. Når motionsdeltagerne er sendt afsted, vil der blive kørt cykelløb på gadeløbsruten for klasserne: U11,U11P, U13,U13P, U15,U16 samt U17. Alle klasser starter på torvet med masterbil ned gennem Søndergade. Der vil være speak ved gadeløbsruten samt på torvet.

Læs meget mere om Nyt Syn løbet 2014 her: Nyt Syn Løbet

Begge dele lyder RET fedt faktisk!

Jeg vælger nok Hammel da jeg allerede har meldt mig til, men jeg kan derudover ikke anbefale det ene frem for det andet, for begge dele er noget jeg virkelig gerne vil! Under alle omstændigheder er der ikke rigtigt nogen undskyldning for ikke at tage ud og lufte cyklen i morgen aften!

Vi ses i Hammel, og ellers må du hilse i Silkeborg!