Aarhus Cyklebane Gran Fondo
Aarhus Cyklebane Gran Fondo

Aarhus Cyklebane åbner sæsonen med landevejsløb

Aarhus cykelbane kan se fidusen i at komme ud på rammen inden man skal hjem og se cykelløb i fjernsynet, så de har arrangeret en arrangement i ægte Gran Fondo stil! 

PRESSEMEDDELSE

Søndag den 9. April køres det traditionsrige monument Paris Roubaix. En forårsdag i helvede med brosten og mudder, samt en legendarisk afslutning på velodromen i Roubaix. For at hylde en af cykelsportens største klassikere, kører vi en fællestur ved Aarhus, med start og mål på vores egen velodrome. Efter turen er der mulighed for at bade i de klassiske brusere på Aarhus Cyklebane og efterfølgende er der spisning og hygge med kaffe og kage.

Der er ikke tale om et motionsløb i klassisk forstand, med chip, rygnummer og tidtagning. Derimod er der tale om en fællestur, (en af de mest klassiske former for søndagsmotion i Aarhusiansk cykelkultur) hvor vi kører i samlet flok, inddelt i mindre grupper efter tempo.

Under løbet vil der være flere passager hvor der er mulighed for at trykke gashåndtaget i bund, og der er selvfølgelig også fede spurtpræmier til de hurtigste på disse segmenter.

Rammen for løbet er den gamle velodrome i hjertet af Aarhus, og hvem drømmer ikke om at afslutte en lang dag i sadlen, med en æresomgang på en udendørs cyklebane? Associationerne til Paris-Roubaix er hvert tilfælde tydelige. Efter løbet er der fællesspisning og udveksling af anekdoter inden profferne kører deres finale på en lignende kulisse, ca. 500km væk. 

Du kan læse mere om arrangementet her: Aarhus Cyklebane Grand Fondo
Du kan følge arrangementet på Facebook
Du kan tilmelde dig til arrangementet HER 

– Alle er velkomne
– 80 kilometer
– Maks. 100 pladser
– Tilmelding nødvendig
– Først til mølle
– Fede spurtpræmier
– Lækre lodtrækningspræmier¨

Venlig hilsen
Johannes Ollerup Sall
formand@aarhuscyklebane.dk
30621248