AltomCykling Team Design 2014
AltomCykling Team Design 2014

AltomCykling Teamkit 2014

Super limited edition teamtøj til salg for bloggens læsere!

Det har været et stykke tid undervejs, og faktisk har vi først lige i dag underskrevet sidste sponsorkontrakt og signet den sidste rytter til Team AltomCykling.dk 2014 – det kan I glæde jer til at læse meget mere om de næste par uger, hvor vi vil lave en grundig introduktion af de nye sponsorer af teamet og bloggen – samt selvfølgelig præsentere årets ryttere!

Men allerede nu vil vi da gerne lige benytte lejligheden til at sige tak til de fantastiske mennesker der har villet støtte holdet i 2014, Bjørn og Anders fra
 TRX Aarhus, Søren Stiller Markussen fra Great Coffee, Casper fra Rawsnacks, gutterne fra Nutriz.dk, Line fra Urban Greenhouse, Henrik fra MB Danmark og Børkop Cykler

Vi synes selv tøjet er blevet topflot – faktisk så flot at vi synes vores læsere skulle have mulighed for at bestille et sæt! – den eneste ting der ikke kommer til at være på de sæt læserne køber, men som holdet har på deres, er navnet i nakken, ellers vil det være identisk med det teamsæt vi kommer til at køre rundt i.

Tøjet er i absolut højeste kvalitet fra Italien med pude fra Elastic Interface (samme som Assos bruger, og særligt indlæg til piger) i bukserne, elastisk front på trøjen, laserskårne ben, udvendige dobbelte syninger og et par andre fede detaljer.

Prisen for Bukser, Vest og Jersey er 1599 kroner (+porto)

Vi tager ikke tøj retur hvis det ikke passer, til gengæld er vi RET gode til at finde ud at gætte størrelser, OG det er også muligt at komme forbi redaktøren og prøve en trøje hvis man altså har mulighed for at kommer forbi Aarhus, – der følger en håndfuld Rawsnacks barer med hver bestilling :)

Tøjet kan bestilles frem til Onsdag d.29 Januar 2014 og skal betales forud. Smid en besked herunder hvis du er interesseret eller send en mail, oplysninger kan findes under kontakt!

Pisse fedt sæt tøj – hvor du reklamerer for en fed cykelblog og nogle lækre produkter – whats not to like…!?