Banesæsonen er startet i Aarhus

Desværre kunne jeg ikke selv være på pletten, men så er det heldigt man har en god bekendt, der ville sende lidt billeder fra mobilos. Sæsonenåbneren er Gert Franks Mindeløb, og selv på en råkold dag i maj, ser stemningen fed ud! 

Af Uggi Kaldan, Foto Lotte Schmidt!

Den gamle betondame kan endnu!

Hvert år, ny udvikling på betonbanen i Aarhus, der er nye tider i horisonten med et gevaldigt nybyggeri i området, hvor cyklebanen indgår i planerne. Cykelentusiaster i Aarhus kan glæde sig over at Johannes Ollerup og Michael Berling for en årrække siden genoplivede løb på banen, således at den ikke bare står til nedrivning i dag, men nærmere en renæssance.

Unge talenter og de bedste i Danmark, dyster den dag i dag, på den gamle bane i Aarhus, ingen ved naturligvis med sikkerhed hvad der sker i fremtiden, men hold øje med programmet og tag en tur ud forbi i 2019 sæsonen, det er faktisk super sjovt!

2019 program

10. Maj: Gert Franks Mindeløb
24. Maj: Provinsmesterskab
5. Juni: Grand Prix Aarhus
21. Juni: Gunnar Asmussens Æresløb
2. Juli: Niels Fredborgs Æresløs (DM Pointløb)
9. August: Kay Werners Mindeløb (DM i Sprint)
30.August: Jørgen Leths Æresløb

Smid datoerne i kalenderen, man kan sagtens have børn med, og ofte er der en motionsklasse, og mulighed for lånecykler, hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med banecykling (ikke for helt sarte sjæle…).

Læs mere her: Aarhus Cyklebane