Cykelmagasinet og Comwell præsenterer: Brejning Bakkeløb 2016

Her er et motionsløb som godt kunne há potientale til, at gå hen og blive en forårsklassiker for os dødlige motionister. Der er masser af varierede udfordringer man kan give sig i kast med.

Af: Henrik “Valde” // Foto: Cykelmagasinet

Bare for at nævne et par stykker, er der klassikeren Munkebjerg, hvor der er indlagt bakkespurt fra bunden til toppen. 1250 meter med et snit på 7,1% – som der som minimum skal prøves kræfter med 2 gange. Man kan køre enten 2 eller 3 omgange – så du har 2 eller 3 forsøg til, at blive kongen af bakkespurten. Hver omgang er på ca. 44 km, og det er ikke kun Munkebjerg som kommer til at gi sved på panden.

Der er også indlagt en lille grus pave – den kom i den grad bag på undertegnede sidste år, men hold nu kæ… det var fed. Nogen er ikke vilde med det, men man får altstå lige den der lille snært af en ægte forårsklassiker. Man kan også melde sig til som hold, det var der ikke mange der gjorde sidste år i Rold, og så løb AoC med præmierne… den er vi da klar på at gentage i Brejning, hvis vi ikke får lidt modspil :D

Arrangøren har lovet høj solskin på søndag, og hvem trænger ikke til det – efter de sidste dage. Så kom da og vær med til at få en dejlig dag i Brejning og omegn.

For mere info og tilmelding – læs her

Valde

Rundtom Rold Podie 2015
Comwell Sport; Rebild Bakker; Rund om Rold; Motionsløbet; elitemotionister; god cykeloplevelse.