CULT Energy-Stölting Group

CULT Energy-Stölting Group

I lang tid har det største danske hold CULT Energy Pro Cycling kæmpet for at finde en ny sponsor og holde liv i cykelprojektet, men det lykkedes for 2016 – holdet er så ikke RENT dansk længere, men vi tager det med her alligevel, det er det mest danske prof hold der er.

CULT fusionerer i 2016 med det tyske kontinentalhold Team Stölting, som i flere år har haft ønske om at rykke op og blive et profhold. Holdene har en tæt forbindelse allerede, idet både sportsdirektør Luke Roberts og rytter Christian Mager kom til CULT fra Stölting for knap et år siden. Nu slår de to hold altså pjalterne sammen på en 3-årig aftale, og dermed er fundamentet lagt for det danske storhold.

“Det er en stor dag for os, og jeg er stolt over at kunne offentliggøre aftalen til Jer. Med Stölting er vi kommet til en solid aftale de kommende tre år. Vi vil fortsætte med at have et stærkt hold i de kommende år på professionel kontinental niveau. Der har været et meget hektisk år. Ved siden af at drive holdet og deltage i cykelløb, så har vi været på udkig efter potentielle sponsorer, siden vi startede projektet i efteråret 2014,” forklarer sportslig ansvarlig Michael Skelde.

“Stölting har været i cykelsporten i flere år og har en fælles forståelse af fundamentet skal være solidt for alle, og denne længerevarende aftale giver os endelig fuldt ud mulighed for at koncentrere os om at lave resultater på landevejen,” tilføjer Michael Skelde.

Michael Skelde bekræfter at de kontrakter, som er længere end 2015-sæsonen, fortsætter, hvilket dermed er: Mads Pedersen, Michael Carbel, Rasmus Quaade, Alex Kirsch, Linus Gerdemann, Fabian Wegmann, Joel Zangerle og Christian Mager.