Dead Raven 2018

I morgen står den på 180km gravel, godt 3000 højdemeter, smuk svensk natur, og en lille flok glade cykelnørder. Glæder mig helt vildt til det her event, der blev kørt første gang i 2017, og nu kører på sit andet år. 

Af Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan

Gravel i underskønne Sverige

Gravel er på mange måder mere naturligt i Sverige. I DK er det faktisk svært at opnå følelsen af at være uden i “ingenting”. Sådan er det ikke i Sverige. Sverige emmer af tomhed. 

Dead Raven 2018Tomhed og lange grusstier, samt en masse bakker, der lige er lidt længere end hjemme i dk, ikke meget, men bare lige lidt længere. Jeg tror 180km på grus i morgen bliver en hård nyser! 
Dead Raven 2018
I dag har jeg bare lige rullet 30km, for at benene blev løsnet lidt op, inden det går løs i morgen. Skød et par billeder på vejen. Når turen er forbi kommer der naturligvis en længere beretning fra det her vilde arrangement. 

Dead Raven 2018

Det bliver en skøn forening af lange grusveje, smuk natur, skønne svenske gårde, i klassisk rød, med hvide detaljer, blandet med moderne gul, og andre pastelfarver, når man nærmer lidt større byer.

Tror det bliver uendeligt flot, glæder mig meget til at berette fra turen!   Dead Raven 2018