Park Tool_Super Patch anmeldelse
Park Tool Super Patch @Photo: Uggi Kaldan (iPhone)

GEAR: Hurtige lapper til en sjov pris

Geartest – unboxing Park Tool Super Patches

Så har vi fundet endnu en lille uundværlig ting, og samtidig tager vi springet ud i hvad der flere steder på nettet anses som værende super trendy, nemlig “unboxing”, eller på almindeligt dansk, udpakning…
Unboxing er bare federe – almindeligvis foretages det på video, det gør vi måske næste gang.

Park Tool Super Patches kommer i én ganske lille pakke, som uden at være helt så billig som sidste uges pandebånd fra Netto, stadig er en ting de fleste har råd til.

Vi fandt de 6 kvadratiske prælimede stykker gummi online hos Bikebuster til denne ganske særlige pris : 38,65 kroner!? Det kan godt være de findes billigere derude, men det er alligevel ikke andre steder vi så en pris med 65 ører i enden, det fortjener alligevel at blive nævnt, kompromisløs prissætning dér #Bikebuster.

Selve “unboxingen” forløb smertefrit – man åbner den lille plastic æske, og voila, en lille brugsvejledning… svært at fare vild i den, og så ellers igang.

Park Tool Super Patch Unboxed

Virker – når systemet kan holdes tørt!

Vi forsøgte at lappe en enkelt slange, og det gik rigtigt godt – så længe vi var inde i cykelkælderen, ude i regnen virkede lapperne pisse dårligt,  hvis det regner er vores råd, behold lapperne i cykeltasken og skift slangen! I øvrigt er lapperne meget tyndere og lettere at arbejde med end de der multifarvede vidundere vi alle sammen husker fra startfirserne (måske endda tidligere, men i så fald før min tid) – de klistrede fast til alt andet end slangen, og af en eller anden årsag virkede de altid kun hver anden gang.

I tørvejr er Park Tool Super Patches – “top feee” – som man siger i #Aarhus, og det er stort set ligeså hurtigt at lappe med dem som at skifte slangen, hvis ellers man kan finde hullet.

Vi anbefaler helt klart at man har sådan et sæt her i lommen, eller i den famøse lille cykeltaske som enhver begynder jo investerer i, inklusive mig selv, men nu har jeg altså fået sådan en flot en der sidder på overrøret og som man kan komme til MENS man cykler, det er bare smart.

– gider vi at teste de gammeldags lapper med lim på tube, for at konkludere at de stadig er noget hø? – NEJ TAK!

I næste uge anmelder vi Quick kædeled fra KMC…