001 Pas Normal Studios 2019
001 Pas Normal Studios 2019

GEAR: Når kvinder tænder på lycra

“Skaaat – tager du ikke den der nye grønne cykeltøje på, og kommer ind i soveværelset til mig!?” Sex i cykeltrøje? Hvad fanden sker der? Danske Pas Normal Studios, det er hvad der sker!. De har strikket et stykke tøj sammen, der kombinerer to ting, der ellers ikke normalt kan blandes. Lycra og kælen hustru. Det er fandme ikke normalt. Hvem er de? Hvad er det?

Tekst og Foto af Uggi Kaldan 

VI ER PAS NORMAL STUDIOS

Hvem er det, der er så genial at lave en trøje, der bliver hilst velkommen i soveværelset? Det er Karl-Oskar, selvfølgelig hedder han Karl-Oskar, manden med visionerne. Men visioner når man ikke langt med alene, man skal også bruge nogle penge, dem har Tommy Petersen. Tommy hvem?

Kan du huske sidste år, da Lyngby Boldklub var ved at gå konkurs, og en flok rigmænd var i alle danske medier, fordi de kæmpede om at få lov til at redde klubben. Det er sin helt egen historie, men det blev sympatiske Tommy Petersen, der endte i sædet som bestyrelsesformand. Fandenivolsk beskriver også meget godt Tommy.

Det er Karl-Oskar og Tommy, der er DNAet i Pas Normal.

KLASSISK KVALITET MED SANS FOR DETALJEN

Der er kælet for alle detaljer hos Pas Normal Studios. Gennemfarvede materialer. Lommerne sidder perfekt på ryggen. Afslutningerne har diskret printet gummi på indersiden, så de sidder som de skal. Du river ikke skulderen af led når du skal i lommerne. Lommerne hænger ikke, når du fylder dem. Det hele er smukt afbalanceret.

Vi har testet deres race line – Solitude. Det sidder tight. Faktisk vil jeg kalde det småt. Du skal være meget ærlig, når du køber Pas Normal tøj. Der er ikke mange danske mænd, der er str. small, i Pas Normals univers. Men hvem gider egentlig også være small?

Syningerne er tætte som på en Hugo Boss skjorte, materialerne er i høj kvalitet, designet er enkelt, men Pas Normal har i et par sæsoner nu formået at ramme de farver folk vil have. Det er imponerende. Det er enkelt. Det er lækkert.

Jeg er fan. Min hustru er fan. Man forstår, hvorfor mærket har haft en solidt stigende fanskare, siden de gik i gang. Det er noget fantastisk kluns.

CASUAL LINE

Du kan også se godt ud, og signalere god smag, når du ikke er på cyklen. Selfølgelig har Pas Normal Studios en Casual Serie. Hættetrøjer, trøjer, huer. Karl-Oskar og Pas Normal skaber tøj, som man har lyst til at blive set i, på rammen, og i øvrigt også når man er nede og frekventere den lokale kaffepusher.

Vi har i øvrigt ikke kun testet tøjet i soveværelset. Det er testet over 2500km, bl.a. på hurtig asfalt i Hamborg, belgiske Brosten, og på islandsk lava, direkte ud af posen, – og det har fungeret til perfektion, hele vejen igennem. Det har holdt farverne, vask efter vask, og den ene bib-short vi havde, hvor der gik en tråd, blev byttet som reklamation, no questions asked!

Pas Normal er brudt gennem lydmuren. Det bliver fantastisk sjovt at følge deres udvikling, de næste år, det kommer kun til at gå én vej.

TESTET: 
Mechanish Jersey Long Sleeve, DARK GREEN,
Solitude Jersey, BRIGHT RED
Solitude Bib, NAVY
Shield Gilet, BIEGE