Team Ridley -Briancon udtaget til Post Danmark Rundt 2014
Team Ridley -Briancon udtaget til Post Danmark Rundt 2014 © AltomCykling.dk

Kæmpe overraskelse, Team Ridley-Briancon udtaget til Post Danmark Rundt

Endnu et hold er føjet til listen over hold til årets Post Danmark Rundt

-og der er tale om en overraskelse af de helt store!

Spekulationerne omkring hvilke hold der skulle udtages til årets Post Danmark Rundt har været mange, og det er ingen hemmelighed at Pro Tour holdene ikke ligefrem har stået i kø for at melde sig på banen til årets løb.

Derudover er konkurrencen også benhård blandt de danske konti hold, der får ubetalelig eksponering af deres sponsorer, når de deltager i løbet, noget der sidste år fik Claus Hembo til at melde ud at “hans” hold, team Christina Watches – KUMA, der IKKE har Michael Rasmussen som sportsdirektør, simpelthen ville lukke, hvis de ikke blev inviteret. Holdet eksisterer dog endnu.

Pressechef ved Post Danmark rundt Kenneth Møller Kristensen og løbschef Jesper Worre udtaler i den forbindelse samstemmende,  at –  “-Hvor der sidste år var tvivl om, hvorvidt der var en personlig “beef” mellem team Christina Watches og ledelsen af Post Danmark rundt, så ønskede vi i år at gøre det helt klart… det ér der!

Tre fluer med et smæk

Jesper Worre udtaler samtidig at man fra DCUs side har lagt mærke til det markant højnede niveau i motionscyklingen, særligt i midt og østjylland, hvor flere motionshold kan mønstre flere A og B ryttere end selv større etablerede licensklubber – og derfor var det helt naturligt at man så i den retning, når nu World Tour holdende lod vente på sig.

Ved at invitere team Ridley-Briancon, også kaldet bagerdrengene, kunne man både tilgodese bredden og “de unge talenter”, hvilket altid har været i højsædet for DCU, få fyldt en plads ud til et lidt undertegnet Post Danmark rundt, og sidst men ikke mindst, få vist Claus Hembo, hvad man synes om hans hold, hvilket nok går op for ham, når nu hans hold ikke bliver inviteret… igen.

Claus Hembo udtaler at han allerede nu har taget kontakt til Team RB med henblik på en fusion af de to hold, men vil ikke afsløre mere på nuværende tidspunkt, han afviser dog at trusler om at lukke holdet kommer på tale i år, for som han siger – “– når modstanderen har kaldt éns bluff, er det dumt at blive ved“.

Stort tillykkede fra AltomCykling.dk til Team Ridley-Briancon

Den slags fnidder kan dog ikke spolere glæden hos Jesper Bechmann Olsen, talsmand for team Ridley-Briancon. Han var ellevild da vi fangede ham på telefonen tidligere i dag, og udtaler at Worre særligt havde lagt vægt på hvor godt Team RB kørte til Grejsdalsløbet sidste år, hvor de gjorde god figur på flere bakker, og generelt fik splittet en masse større og mindre grupper ad, med deres hæsblæsende tempo.

Det bliver top spændende at følge holdet i året der kommer, og fedt med nytænkning til Post Danmark Rundt.