Siri Lynet Cube 20"

Ny cykel til redaktørens datter

Agurketid… ja det kan det altså også være på en cykelblog. Det er i den grad “off season” – og der er altså grænser for hvor mange artikler man kan skrive om Zwift og BKool. Begge dele er skide sjovt, men landevejen er altså sjovere! I hvert fald at skrive om. MEN! 

Tekst Uggi Kaldan | Foto Uggi Kaldan

Frog Bikes Denmark Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk

Man kan ALTID lave et lille skriv, når der er landet noget nyt grej i husholdningen, denne gang er det ikke til far, men til den ældste der ses herover for 2 år siden, da hun netop havde fået sin 43″ Frog Bike. Er du sindsyg hun har været glad for den cykel. Det har virkelig været en god begynder cykel, så det var også med lidt nervøsitet jagten gik igang på afløseren. 

Kravet var ret klart – (fra datterens side) – den næste cykel skulle have gear, fordi seje Cebastian i børnehaven, hans cykel har gear, så det skulle hendes altså også have! Vi kan diskutere om det er virkelig nødvendigt når man er 5 år. Til den daglige tur til og fra børnehaven, ville single speed være fint. Men der findes jo også noget der hedder Kids Liga, en MTB liga for børn. Her er gear nok ok – og det skal vi altså ud og prøve, nu den lille har fået en cykel til det. 

Siri Lynet Cube 20"

Valget faldt på en CUBE 20″, ikke helt så “piget” (læs pink) som datteren ønskede sig, men far er godt tilfreds med at hun kunne lokkes til noget der ikke lugtede så meget af Barbie, når nu det er en ting der skal bruges i mudder og sne. Efter første prøvetur er dommen i hvert fald klar. Det er den bedste cykel hun nogensinde har haft, og drengene synes også den var ret sej henne i børnehaven! Alt er godt. 

Nu skal vi ud og prøve noget Kids Liga MTB – hun er ikke den modigste, men mon ikke det bliver ret sjovt alligevel, når vi nu skal følges ad rundt. Jeg glæder mig i hvert fald, og skal nok lave fuld beretning, fra det første MTB løb, fortalt fra en 5 årigs perspektiv. 

God træning derude!