Praktikanten – dag 1 – En cykeltur i kvarteret

Hjemmeskolen er rykket ind på AoC. De næste 5 dage skriver vores praktikant, Siri på 8 år, en artikel hver dag, om ting hun har oplevet på cyklen. I dag er en opvarmningsdag, hvor vi har cyklet rundt i kvarteret, og snakket om hvordan man støver en god historie op. I morgen tidlig starter vi med redaktionsmøde, og finder ud af hvilken historie der skal afdækkes fra cyklen. 

Af Siri Kaldan Heuser | Foto © AltomCykling.dk

På tur i Coronaland

Jeg har oplevet hvordan det er at cykle rundt i coranatid. Der er meget færre mennesker end der plejer at være. Det føles på en anden måde, fordi der er meget mere natur at kigge på, end der er mennesker, som der plejer at være, over det hele. Man føler meget mere man er i naturen. F.eks. er der helt tomt på stien, nede ved vores sø, hvor der plejer at stå en masse mennesker, men i dag var der ingen mennesker, kun os. Jeg savner at der er flere mennesker.

Rundt i hele kvarteret, tomt.

Når man cykler rundt er det som om vi aldrig ser nogen igen. Vi kører tit den runde og ser mange folk, men denne gang er vi helt alene på stien, selv ved åen er der tomt, men det var en mega fed tur. Vi kørte næsten jorden rundt. Jeg kørte på min MTB og min far kørte sin racercykel og tog billeder. Vi havde begge to cykelhjelme på, men nogle gange har far ikke cykelhjelm på, når han cykler med mig. Så er han mærkelig, når han ikke beskytter sig selv, eller sit hoved.

Vi fortsætter på tur i Coronaland

I morgen tager vi hen til nogle steder, hvor der plejer at være rigtig mange mennesker, men nu er der ingen mennesker, fordi at der er coronavirus. Men der er stadig nogle steder man gerne vil se, dem vil vi vise jer i morgen. Nogle steder hvor der er heeeeeeelt tomt. Far tager billeder igen, med sit kamera, og jeg cykler.