Praktikanten – dag 3 – besøg på skolen

Hjemmeskolen dag 3. Vores cyklende praktikant, Siri på 8 år, tog i dag forbi sin skole, hun havde nemlig set på Aula at nogle af hendes venner havde været forbi og lægge en farvet sten. Dem skulle vi se!

Af Siri Kaldan Heuser | Foto © AltomCykling.dk

Sammen hver for sig

Der er mange flotte sten mine venner har lagt. Jeg synes specielt den med den lilla blomst var flot, jeg ved nogle af dem er lavet af mine venner, men jeg ved ikke hvilke. Den store gule sten med mennesker på tror jeg betyder, at man på en måde er sammen, men alligevel ikke, fordi der er coronavirus i Danmark. så når man kommer med eller uden sten, så bliver man mindet om hinanden. Jeg savner mine venner.

Mærkeligt med en tom skolegård

Efter jeg havde kigget på sten, tog jeg ud i skolegården, det var mærkeligt at være i en tom skolegård, man kunne bare cykle rundt på sin egen cykel, lige som man ville, og man kunne dreje og køre lige som man ville. Jeg kørte op og ned af alle bakkerne, og jeg kørte også ned ad nogle trapper på en rampe, det var også rigtigt sjovt.

Parkeringspladsen helt for mig selv

På vej hjem zig zaggede jeg på den store parkeringsplads, jeg var helt alene, og derfor måtte jeg køre præcis som jeg ville, det var rigtig sjovt, jeg grinene rigtig meget. Jeg blev næsten helt rundtosset af alle de sving jeg tog. Jeg savner rigtig meget at gå i skole og se alle mine venner. Derhjemme er der ikke så mange sjove ting at lave, parkeringspladsen og skolegården er meget sjovere, særligt hvis alle mine venner også var der.