Et rigtigt cykelløb skal jo have en vindertrøje, så det skulle vi også have til Ronde van Borum. Desværre var de sidste sponsorer ikke på plads før i sidste øjeblik, og det der med at få cykeltøj leveret hjem til DK fra Italien på lige under 4 uger, midt i højsæsonen (for cykeltøj) – det kræver hjælp fra højere magter!

Af: Uggi Kaldan

Biemme og Sportstiming to the rescue!

Med kun 4 uger var gode råd dyre, så der skulle ringes rundt i netværket for at høre om der var nogen der havde mulighed for at presse lidt på i produktionen og ekstraordinært få en håndfuld trøjer kørt igennem, det blev Sportstiming.dk der sprang ind og reddede dagen.

De fleste kender nok Sportstiming.dk da de er én af de største spillere på det danske marked for tidstagning til løb, triathlon og ikke mindst cykling. Det er til gengæld nyt at Sportstiming er begyndt at tilbyde tøj også. Faktisk så nyt at de ikke engang har reklameret for deres nye hjemmeside, Sportsfix.dk hvor de fremover vil sælge kollektionsvarer fra danske Fusion, og Custom Cykeltøj, løbetøj og triathon tøj fra Italienske Biemme.

D.25 Februar fik jeg sendt design afsted, og d.31 Marts (i går) – kunne jeg hente tøjet ude hos Sportstiming.dk – én dag for tidligt faktisk, sådan skal den skæres! Sportstiming.dk oplyser desuden at leveringstiden pt. er på ca.6 uger, hvilket også lyder rimeligt.

Tak for hjælpen!

Vinderen får en jersey, men du kan også købe én.

Da man ikke kan bestille under 10 stk, og løbet er non-profit, hvor overskuddet går til Aarhus Cyklebane, har vi besluttet at sælge de resterende 9 trøjer til 499 kroner stykket. Køberne får tilsendt trøjen 1 uge efter Ronde van Borum er afviklet, således at vinderen lige har lidt tid til at gå og nyde sin sejr, og sin trøje!

Send en mail til kaldan@altomcykling.dk hvis du er interesseret i en jersey – det er først til mølle.

Tak til Fransine for lige at stille op med hyper kort varsel og posere i trøjen og med POC sponsorcap på!

Vi ses til Ronde van Borum © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk 2015