Røre i kontinental andedammen: Casper Folsach opsagt hos Trefor – Blue Water, og tilbudt job hos Hembo…

Team TREFOR – Blue Water meddeler at de opsiger samarbejdet med Casper Folsach.

Sportschef Allan Johansen udtaler til Feltet.dk at årsagen skyldes en længerevarende skade som Folsach har døjet med siden Bane VM. I kommentarfeltet under artiklen på Feltet.dk udtaler flere at de synes det er dårlig stil af Team TREFOR – Blue Water at opsige en skadet rytter, andre skriver at det sikkert er muligt via kontrakten, f.eks. efter 3 måneder sygdom på et år.

Vi har snakket med pressechefen for Team TREFOR – Blue Water Christoffer Lehmann, som oplyser at der i Caspers kontrakt netop er mulighed for en opsigelse hvis skaden er længerevarende, om det præcis er 3 måneder kunne vi dog ikke lige få oplyst da han ikke lige sad med papirerne (fair nok). Da der er ikke udsigter til at Casper Folsach bliver klar til at køre løb i indeværende år pga. sin skade er det blevet besluttet at ophæve kontrakten.

Umiddelbart efter offentliggørelsen på Feltet.dk skrev Claus Hembo fra Team Christina Watches – Kuma i kommentar feltet at : “Han skal bare ringe til mig – 51309762 – han skal være så hjerteligt velkommen. Mvh Claus. Ps: bare rolig Alexander: du ryger ingen vegne :-)” – Det er naturligvis langtidsskadede Alexander Kamp, Claus Hembo snakker om, og han bliver altså ikke fyret foreløbelig.

Samtidig udtaler Hembo pr. telefonen at tilbuddet til Folsach er helt reelt, “Folsach er en super talentfuld cykelrytter, som vi gerne ser kører for os. Ikke bare hans 3. plads til DM, men særligt også hans Post Cup sejr i Kolding sidste år var virkeligt imponerende. Vi ville gerne have signet Folsach i år, og det er han måske ærgelig over at han ikke gjorde nu, for han var ikke blevet fyret så hurtigt hos os, vi ser en stor fremtid for ham.

Det lader altså ikke til at Folsach skal være arbejdsløs ret længe, så må vi bare håbe han hurtigt kan komme sig over sin skade.

Her på bloggen ved vi jo godt at danske kontinentalhold ikke ligefrem vælter sig i penge, så ud fra et økonomisk synspunkt er det forståeligt, Casper har jo også selv underskrevet kontrakten, alligevel synes vi måske det virker lidt hårdt, men måske er det bare vilkårerne i en lille sport som cykling?

Hvad synes du?