Team Giant-Castelli 2017 Uniform Kit

Team Giant-Castelli 2017

Team Giant-Castelli er klar til 2017 efter Teamsamling

I weekenden 16-18. december var der igen samling for holdet, som i 2017 sæsonen vil tegne Team Giant-Castelli. Alle 14 ryttere var til stede og fik nok en gang, tid til at lære hinanden at kende.

Fredag – var rytterne ude på en 4-timers hård træningstur inden de om eftermiddag lærte mere om hinanden via en gennemgang af deres personlige motiver. Mentaltræner Anders Piper gav rytterne værktøjer til at forstå hinandens forskelligheder og drivkræfterne for den enkelte rytter. Her blev der blandt andet talt om hvilke mentale forskelle der er på en rytter som motiveres af enkeltstart og så en bjergrytter eller klassikerrytter.

Lørdag – stod den på teambuilding med debat om formål og værdigrundlag. Dette blev efterfulgt af konkrete samarbejdsøvelser, der optimerer samarbejde og kommunikation forud for sæsonen.

Quaade Rasmus Foto Uggi Kaldan

Det her var holdets anden samling, denne gang lærte jeg flere nye at kende. Den første samling var meget kort og jeg talte mest med andre, nærmest af høflighed, for der var en del jeg ikke anede hvem var. Denne gang havde vi bedre tid. Især fordi vi blev tvunget til, på en hyggelig og afslappet måde, at lære hinanden at kende. Den helt rigtige form for team building, er nemlig det der skal til, for at vi ryttere og staff hurtigt kan komme tættere på hinanden. For mig er det utrolig vigtigt, at vi bruger vinteren på at blive bedre kammerater eller måske endda venner, sådan at vi også kender hinanden bedre i pressede situationer i løb. Det er for sent at diskutere vores strategi og værdier efter vi er kørt over stregen. Jeg vil jo ikke afsløre for meget, for vi laver noget specielt her, som giver os et sammenhold, der kan give sejre.” – fortæller Rasmus Quaade. 

Søndag – stod den så på nok en træningstur for den Sjællandske del af truppen, som blandt andet var ude og køre juleræs mod Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior, mens de Jyske ryttere blev testet af Hechmann Sport, Peloton’s partner på test-området.

Jakob Egholm Juniorverdensmester 2017 AltomCykling.dk

En super fed weekend med Team Giant-Castelli er netop overstået. Vi startede ud med en benhård 4 timers træning i minusgrader dernæst var det hjem til Møllegården til top lækker frokost og aftensmad! Lørdagen forløb med teambuilding i samvær med Anders Piper, og dette spillede max. Vi prøvede en masse samarbejdsøvelser og fik aftalt nogle spilleregler og opsat nogle værdier. Alt i alt en rigtig lærerig dag! Sidste dagen blev tilbragt på vores vinterlåger til endnu en barsk men rigtig god træning. Dette var den første rigtige samling for mig, da jeg var syg til sidste samling. Selvom de andre var lidt sammentømret i forvejen, var det meget nemt og naturligt at falde til med drengene. Kan slet ikke vente til de næste samlinger og den yderst spændende sæson der er i vente.” –  kommer det fra juniorverdensmester Jakob Egholm. 

Alt i alt en fantastisk samling og der tegner sig et billede af et superstærkt hold som vil sætte sit præg på landevejene i 2017 sæsonen.

Stort scoop at skulle køre i Castelli

Udover at Team Giant-Castelli i 2017 har formået at samle et rigtigt stærkt hold, så har de også være overordenligt heldige med sponsoratet fra Castelli, der normalt kun interesserer sig for hold på øverste hylde, rytterne er da også overordenligt glade, og direktøren løfter lidt af sløret for hvordan aftalen kom i stand. 

Team Giant-Castelli 2017 Uniform Kit

En særlig aftale

”Normalt indgår vi ikke aftaler med kontinentalhold – kun med WorldTour-hold. I 2017 skal vi levere tøj til verdens bedste cykelhold, Team Sky, og vi er forpligtet til ikke at indgå aftaler med andre WorldTour-hold. Men da vi fik en forespørgsel fra vores danske distributør, Per Bausager, og han viste os hvilke kæmpe talenter, der er på dette team, så gjorde vi en undtagelse. Jeg tænker ikke mindst på juniorverdensmesteren Jakob Egholm. Vi glæder os meget til at følge disse spændende ryttere,” forklarer Castellis direktør Steven Smith. 

– og Rasmus Quaade kan li det – ”Castelli har i flere år været kendt for at lave verdens hurtigste speedsuits, og jeg har længe haft sådan en øverst på min ønskeseddel, da her er en del watt at hente, så der er helt perfekt. Også Castellis Gabba-jakke er jeg glad for at få. Den danske importør forærede os dem, da vi trænede til OL oppe i Livigno, og de gjorde en stor forskel for os under de kolde forhold, det er vildt lækkert vi skal køre i det tøj i 2017″ 

Team Giant-Castelli 2017:

Rasmus Quaade
Casper Folsach
Frederik Rodenberg
Casper Pedersen
Jakob Egholm
Mikkel Bjerg
Nicklas Pedersen
Aske Vorre
Mathias Norsgaard Jørgensen
Marius Therkildsen
Rasmus Byriel Iversen
Thomas Edemann
Joakim Bukdal
Nicklas Bøje-Pedersen
Emil Vinjebo