Teamtoj fra Marcello Bergamo Denmark
Billeder fra processen. Ret fedt at Marcello Bergamo tager billeder og sender til kunden nede fra fabrikken! © Photo: Marcello Bergamo, Italy.

Teamtøj klar i næste uge

Nu bliver det stort!

Har netop modtaget mail fra Marcello Bergamo med lidt billeder fra produktionen af verdens måske mindste ordre på cykeltøj, 10 par cykeltrøjer og 10 par shorts… tak fordi det kunne lade sig gøre! Nu er det syet og bliver sendt i dag eller på mandag. Blev lovet levering i uge 16, og med mindre der sker noget uforudsigeligt, så kommer det til at holde. Glæder jeg mig til at se det? Det tror jeg nok jeg gør! Desværre bliver tøjet ikke klar til det første løb på AltomCykling.dks motionskalender 2013, men pyt, der skal nok blive rig mulighed for flashe det meget snart.

En forårsdag i Thy!

I år starter vi motionskalenderen med En forårsdag i Thy, lad os håbe løbet lever op til navnet, indtil videre ser vejrudsigten ikke dårlig ud, let skyet, sol og 1mm nedbør, forhåbentlig bliver den 1mm til nul! Bloggen hopper på 101 kilometer, der er den længste rute, og I kære læsere får selvfølgelig en anmeldelse af løbet i starten af næste uge.

Cyklen i centrum

Som en lille optakt til weekenden tager vi i dag til et cykelarrangement kaldet “Cyklen i centrum” – det foregår i Aarhus, og der kan man få efterset sin cykel, vinde nogle præmier og meget mere. Vejret ser lidt trist ud, men vi håber det klarer op i eftermiddag, mere om det senere.