Foto © Uggi Kaldan | AltomCykling.dk - GP Herning 2022 / DM 2021

Uno-X Pro Cycling Team til Touren

Fantastisk nyhed for danske cykelfans!

Cykelholdet Uno-X Pro Cycling Team har fået en invitation, de næppe kan sige nej til.

Det norsk-danske hold, der kører på niveauet lige under World Touren, er nemlig blevet inviteret til at deltage i sommerens udgave af verdens største cykelløb, Tour de France.

Det skriver holdet i en pressemeddelelse. Der er hele 9 danskere på kontrakt på holdet, flere af dem forventes naturligvis at køre sig på holdet til den endelige udtagelse, det bliver spændende at se hvem der kommer med! Lasse Normann på billedet herunder er f.eks. en glimrende etapeløbsrytter, og selvom han er en af de “ældre” på holdet, så er han altså kun 30 år, og kører stadig monster stærkt.

Stolt cykelhold med mange danske profiler!

– Vi er enormt stolte, ydmyge og taknemmelige for invitationen. Tour de France er den ultimative drøm, og det her er en holdsejr, siger holdets manager Jens Haugland.

Det har i lang tid været en drøm for cykelholdet at blive en del af verdens største cykelløb, og nu hvor målet er nået, sætter de barren endnu højere.

– Vi vil være godt forberedte til løbet. Vores langsigtede mål er at kæmpe i toppen af løb som Tour de France engang i fremtiden. Vi kan ikke se, hvorfor det ikke skal kunne lade sig gøre, siger Jens Haugland.

Uno-X Pro Cycling har hele ni danskere på holdkortet. William Blume Levy, Jacob Hindsgaul, Anthon Charmig, Niklas Larsen, Jonas Gregaard, Niklas Eg, Louis Bendixen, Marcus Sander Hansen og Lasse Norman er alle på lønningslisten hos holdet.

Også Jakob Fuglsangs hold, Israel-Premier Tech, er blevet inviteret til at deltage i Tour de France på et wildcard.