Cult Energy Pro Cycling Break In © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk 2015
Sådan så sikkerheden ud på Mallorca da jeg var med dernede © Photo: Uggi Kaldan // AltomCykling.dk 2015

CULT har fået stjålet alle deres cykler i sydfrankrig – fucking surt!

Efter Fabian Wegmann og Linus Gerdeman i går kørte hjem på en henholdsvis 4. og 9. plads, var der ellers lagt op til en dag med fantastiske muligheder for Team Cult Pro Cycling i dag, i det franske 2.1 etapeløb Tour du Haut Var.

Af: Uggi Kaldan

Totalt surt show!

De placeringer blev det så ikke muligt at forsvare i dag, i nat fik holdet stjålet alt deres udstyr fra deres lastbil, det forlyder at alle hjulsæt og alle cykler er væk :( Forespørgsler ved andre hold kastede desværre ikke nogen lånecykler af sig, hvilket ellers lykkedes for Team SKY sidste år, men ikke for Team CULT.

Holdet er derfor nødt til at trække sig fra eftermiddagens løb, virkelig ærgeligt, samtidig udtaler Michael Skelde at deltagelsen i næste weekends løb, De Omloop også er i fare, da det ikke er sikkert holdet kan nå at have nyt udstyr på plads inden da, vi håber VIRKELIG det lykkedes for dem!!

Var faktisk bekymret for sikkerheden selv…

På billedet overfor ses et billede jeg skød på Mallorca da CULT var dernede, da jeg tog billede holdt CULTs lastbil, bagved hotellet, op til en byggeplads, helt menneske forladt. Jeg tog billedet fordi jeg tænkte, holdkæft mand, det er da falsk sikkerhed det der. Det var det, desværre.

Det lader til at sikkerheden skal højnes ved flere løb omkring udstyr, spørgsmålet er om det er arrangørerne (hvilket nok er mest rimeligt) eller om det er holdene selv der skal sørge for det, noget burde man i hvert fald lave om.

#ForzaCult – sikke en sæson start de har haft.