Kasper Asgreen TT DM 2023 © Foto Uggi Kaldan | AltomCykling.dk

Fotoreportage: DM TT ELITE 2023

Hurtigt hjem fra arbejde, i bilen og så afsted mod Aalborg, starten var sat utroligt sent i år, ved ikke om det var godt eller skidt, hørte det var fordi der ikke var mange tilskuere sidste år, i år så jeg mange der gik hjem… men jeg var så heller ikke i målzonen. Nogle ryttere havde klaget inden over at det. næsten ville være mørkt inden de kom i mål, så slemt var det nu ikke, der var rigeligt lys til at holde sig på vejen og køre stærkt!

Tekst og foto Uggi Kaldan / AltomCykling.dk 

Cykeltossen har skabt sit helt eget danskersving

Tyskerne har Didi Senft, vi har cykeltossen, han er helt tosset med cykling, og det kan man godt grine lidt af, men stemningen han skaber er ikke til at tage fejl af, og rytterne de er vilde med det, både Bjerg og Asgreen var henne og hilse på og sige fedt med opbakning da de var ude og varme op på ruten berettede den glade gut, fandme god stil – han havde 100 flag med i varierende størrelse, og det så bare pisse fedt ud!!! Desværre ankom jeg kun som absolut sidste dame kørte mod mål, skæbnen ville at det også blev dagens vinder Emma Norsgaard, tillykke med sejren Emma!!

Valgren med tidlig start

Ikke længe efter de første herrer var kommet forbi kom Valgren kørende med god fart, efter hans skrækskade er det virkelig fedt at se ham tilbage på cyklen og køre stærkt, han er ikke helt tilbage på topniveau endnu ser det ud til, med sine 31 år håber jeg han stadig har nogle gode sæsoner, han er en klasserytter!!

Fantastisk vejr til cykelløb & foto

Det var virkelig fantastisk vejr ude på ruten i dag til cykelløb, der var lidt vind, men luften var mild og lyset genialt, så jeg legede lidt med kameraet og heppede på rytterne der kom forbi, til elite linjeløbet Søndag ser vejret ligeså godt ud, kom ud og se det – det bliver en fest!!

Kæft der blev råbt igennem

Det er tydeligt at se hvorfor cykeltossen er vellidt blandt rytterne, han råbte lungerne ud efter samtlige ryttere der kom forbi, hujede, heppede og klappede, cykelsporten i DK er ikke ligefrem kendt for helt vild fankultur, men ham her viser vejen, mere af det!! Herunder er det Julius Johansen og Mikkel Bjerg der bliver heppet på!!

Muff missede lige præcis 3.pladsen

Hjemmebanehelten fra min hjemstavn Aarhus, Frederik Muff, der virkelig arbejder målrettet med sin enkeltstart var længe helt oppe og snuse til 3. pladsen,  men endte til sidst som nummer 5, samlede resultater kan ses HER. Stærkt kørt hr. Muff! Johan Price Pejtersen lignede omvendt ikke en der havde en god dag at skrive hjem om. Martin Toft Madsen fik trods en hjelm der tydeligvis drillede en fin placering med hjem.

Tempokongen Asgreen er tilbage!

Ingen over ingen ved siden af, det var et historisk stærkt felt til året TT, men tempokongen fra Kolding var tilbage og kørte uhyggeligt stærkt!! Kæmpe tillykke, bliver fedt at se linjeløbet Søndag! Mattias Skjelmose viste at hans form også er hvor den skal være med en stærk 2. plads, imens den forsvarende mester Norsgaard ikke kunne være med i toppen i år, han endte som nummer 7.