120 km cykelløb & masser af is

Is, gourmet og cykling på grus, på AoC kan vi li det hele, så det her må da lige være et løb for os!. Løbet er det første løb nogensinde, der kombinerer 120 km cross-cykling med en ægte gastronomioplevelse. Det handler om den flotte cykeloplevelse i uspoleret dansk natur, kombineret med mad og is der er lavet på de bedste råvarer Danmark kan præstere, whats not to like? 

Af: Uggi Kaldan / Foto: Hansens Cykelløb

Rouleur Cross i smuk natur

– på alle slags cykler

Vi er klar, og vi anbefaler alle der har mod på lidt eventyr at være med også. Alle kan køre med i Hansens Cykelløb, alle der har en cykel i hvert fald. Naturligvis er løbet bedst egnet til at gennemføre på en Cross cykel, men du kan sagtens gennemføre på en racer, MTB, eller singlespeed for den sags skyld, faktisk er det ikke så vigtigt hvilken cykel du kører på, det er vigtigere at du kan li at cykle, spise is og god mad. Tjek, tjek og tjek.

Peleton der stå bag løbet sammen med Hansen Is beskriver selv løbet således: “Hansens Cykelløb tager dig gennem det bedste af Nordsjælland og består af 120 flotte km fordelt på sports-grus, bløde single-tracks og lidt asfalt mellem skove og stier. Løbet kan køres som et race med stram kæde, men kan også køres med en hånd på styret og løst tråd – eller som en kombination.

IMG_2580

Cross au natural

– der er ingen kunstige forhindringer, bare smuk natur. 

Hansens Cykelløb slår sig an på at være en oplevelse i naturen, kombineret med 3 velassorterede depoter og masser af hygge. Man løber ikke med cyklerne, kører helst uden om mudder og der er ikke trapper og sandbunkere, med andre ord, der er fokus på oplevelsen frem for at det skal være teknisk udfordrende. Der er single-track passager, men de er ikke sværere end det kan gennemføres på almindelig racer eller singlespeed lover arrangøren, AoC tager over og prøver ruten her i Juli, så ser vi om de har ret :)

Løbet har både tidtagning, marshalls, opløb og masser af præmier & konkurrencer – men blot at gennemføre løbet og og nyde den friske is  er faktisk det der prioriteres højest. Derfor køres løbet også der hvor der er smukkest, ikke mest teknisk og der hvor der er mindst trafik.

IMG_2725

Nørdede ismagere med hang til cykelløb

– Hansen is har en lang historie, cykling er en del af den.

Som Danmarks ældste isfabrik vægter Hansens Is traditionen højt, og en central del af traditionen på Hansens Is er cykling, se bare den her fine video, den faktisk siger det hele.
Is og cykelløb, det går hånd i hånd :)

Læs meget mere på løbets hjemmeside –  www.hansenscykelløb.dk