Ny cykel, ny film og snigpremiere!

Specialized annoncerer en ny cykel og har i den forbindelse produceret en film, hvor man følger Erik Nohlin (Product Engineer), Rita Jett (Demand planning) og Kristian Hallberg (Eriks barndomsven) og deres forberedelser og deltagelse i cykelløbet Sverigetempot (Length of Sweden), den vil de gerne have du kommer og ser – det er på fredag! 

Af: Uggi Kaldan // Foto: TheRadavist

Ny model – all road er det nye sort! 

Den nye Specialized model Sequioa, som Erik Nohlin har været chefdesigner på, skulle selvfølgelig ud og udfordres. Udfordringen blev randonnee-løbet SverigeTempot; 2100km fra Nord til Syd, der skal gennemføres på under 144 eller 177 timer, alt efter hvilken startgruppe du starter i. 

Løbet foregår både på grus og asfaltveje, og er derfor perfekt til en “Gravelbike” som vel er det der bedst beskriver Sequinoaen – Gravel Cycling er stort i USA, med potentiale til at blive endnu større, og herhjemme vokser interessen også støt for cykelevents hvor man både kører asfalt, grus og enkelte lette MTB spor. 

Kom og se en film om cyklen og turen

Filmen har premiere nu på fredag d.20 Januar klokken 18:00 og Specialized vil gerne invitere AoCs læsere til en hyggelig premierearrangement på kontoret (i Skanderborg), med mad, drikke, film, og mulighed for at stille spørgsmål, både til den nye cykel men også i alt almindelighed. Det eneste du skal gøre for at komme med er at tilmelde dig eventet her – TILMELDING! Du kan også læse mere om eventet på FACEBOOK!

Der kræves forhåndstilmelding, og der er MAKS 25 pladser, først til mølle. Når du har tilmeldt dig sender Specialized en mail med information, adresse, agenda osv – men skynd dig :) Du kan også læse en beretning fra turen på den fede side TheRadavist.com!

Vi ses på fredag. 

SverigeTempot - cykelløb i Sverige på 2100 kilometer