En lille håndfuld lækre Italienske Vine - det er da ikke så dumt at vinde sådan en æske hva? © Photo: Uggi Kaldan (iPhone)

Ronde van Borum: Spons fra Vinpusheren.dk

Vinpusheren AKA Michael Poulsen sponsorer i år #TeamAoC – og naturligvis også cykelløbet Ronde van Borum. Michael Poulsen har over 15 års erfaring i vinbranchen, og har udover sit virke med at sælge vin, skrevet tre anmelderroste og prisvindende kogebøger! Med andre ord, en perfekt partner for et cykelhold der hylder livsstil i sadlen, ikke kun hårdt slid!

Af: Uggi Kaldan

Masser af vin, akkompagneres bedst med cykling

Ligesom redaktøren selv, sandede Michael Poulsen tilbage i 2012, at der er visse ting i livet der ikke går helt ustraffet hen, man kommer f.eks. sjældent i god form af at spise masser af god mad, og drikke dertilhørende store mængder god vin.

Endnu værre er det at jo dårligere form man er i, jo mindre appetit har man (ofte) – så derfor lå løsningen for både Michael Poulsen og redaktøren selv ligefor, vi cykler, ikke fordi vi har et mål om at blive topatleter, snarere cykler vi for at vores kroppe kan holde til at vi spiser mere, og drikker mere god vin :)

Vinpusheren pakker gaveæskerne til Ronde van Borum © Photo: Uggi Kaldan (iPhone)
Vinpusheren pakker gaveæskerne til Ronde van Borum © Photo: Uggi Kaldan (iPhone)

3 fine vinpræmier, og et super tilbud på øl efter Ronden!

Michael har sponsoreret 3 x 3 flasker vin som kan vindes til Ronden til en værdi af 225 kroner pr. gaveæske. Gør du dig ekstra heldigt bemærket på målstregen når klokken har ringet, kan det være at én af gaverne bliver din. Husk man behøver ikke ligge nummer et i løbet. Når klokken ringer, er det næste mand over stregen der vinder, uanset samlet placering!

Vi ses d.5 – det bliver stort!

 

Vinpusheren.dk i Aarhus
Vinpusheren.dk har super lækre lokaler, lige ved siden af Cycling Freak… en farlig placering!