Red Bull Content Pool // For editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Photographer Credit: Pavel Sukhorukov / Red Bull Content Pool

Sukkerkold dansker – TSE 3. etape

Det går op og ned i Ultracykling – det måtte Michael Knudsen sande på 3.etape hvor han fik spist for lidt i løbet af natten, hvilket kostede med 220 kilometer til mål – der var udsolgt, helt udsolgt! 

Af: Uggi Kaldan

3.Etape: Kazan – Perm – 693 kilometer – 6451hm

 

Indtil videre den hårdeste etape i Trans Siberia Extreme 2017 – og der blev kørt cykelløb fra start til slut. Aske Søby genfandt benene og var godt kørende men måtte dog alligevel til sidst lade falde fra de 3 i front der kørte full gas.

Michael Knudsen var dog den der havde det hårdest – her får I hans egne ord om 3. etape!

Jeg sidder med de andre i kort tid, hvorefter jeg lader mig sætte på en nedkørsel, da kroppen er tømt. Jeg bliver smadret totalt af, at jeg ikke har fået spist og drukket ordentligt i nattetimerne 😣
Solen er på vej op 🌞🔝 men kroppen melder totalt udsolgt. Triller rundt på lille klinge og træder under 100 watt 👎 220 km resterer af etapen. Mentalt et kæmpe slag. Jeg kaster aldrig håndklædet i ringen, men for pokker, hvor var jeg tæt på.  Hvis Lerche havde spurgt efter min cykel tror jeg næsten han havde fået den 😅

Michael er dog tilbage på cyklen i dag på løbets 4.etape – som har udviklet sig til at lidt af et drama!! – det glæder vi os til at følge op på senere i dag!

Slået op af Level up Life – Project RAAM 2020 i Lørdag den 22. juli 2017

Selvom Peter Sandholt igen var med i mål med de forresten, så havde han også en hård dag på rammen på 3. etape – hør ham berette om dagen mens han ligger og restituerer:

En kort status efter dagens 3. etape. #formthotics #specializeddanmark #redbull #middelfartsparekasse #eniig #trimtex #KIA #jual #powerbar #ceramicspeed #thoraxtrainer #bygma #redbulltranssiberianextreme #petersandholtultracycling

Slået op af Peter Sandholt Ultra Cycling i Fredag den 21. juli 2017

4.Etape: Perm – Ekaterinburg – 349 kilometer – 3405hm

Fjerde etape er som I kan se på Michaels video herover igang – og der bliver igen kørt cykelløb for fulde gardiner lader det til. Rytterne krydser også fra Europa til Asien, og kører blandt andet gennem, Kungur, Sunsun og Revda – 3 historiske russiske byer, der alle skulle være utroligt smukke – håber de når at få set lidt!

Du kan selv følge med – bemærk trackeren sidder i følgebilerne, og er afhængig af mobilnet, så derfor er rytternes placering mildest talt upræcis! 

Du kan finde live trackeren ved at downloade APPen – Red Bull – Trans Siberia Extreme til din iPhone eller Android.

Følg også de danske rytteres facebooksider!

Peter Sandholt – Ultra Cycling
Michael Knudsen – Level up Life
Aske Søby – Ultra Cycling