Crankalicious AltomCykling.dk 2019

Unboxing: Crankalicious, håndlavet?? cykelrengøring…

Da jeg åbnede pakken, spredte der sig en liflig duft at honning, ananas og citron i vores stue, min hustru var forført med det samme, og spurgte kælent, hvad det var for nogle lækre spa-produkter jeg (naturligvis) havde købt til hende. Intet andet kunne vel dufte så dejligt, naturligt og skønt, end ypperlige plejemidler, beregnet til min bedre halvdels sarte hud, det skulle da lige være håndlavet cykelrengøring, fra England. Skuffelse er nogle gange et fattigt ord. Nu er du advaret. 

Tekst og Foto Uggi Kaldan 

Cykelrengøring som pigerne vil ELSKE (at hade…)

Crankalicious AltomCykling.dk 2019

Rengøring af cyklen. Usexet. Derfor er cykelrengøringsmidler også lidt pr. definition usexede. Jeg har i hvert fald aldrig hørt nogen direkte blære sig med deres cykelrengøringsmidler. Der kan måske opstå lidt debat omkring specifik cykelsæbe kontra ganske almindeligt opvaskemiddel, på det der internet, men jeg har aldrig hørt nogen snakke om deres hjemmerørte “mud honey”, PH neutrale, skumvask, til cykelstellet. Trods alt.

Eller hvad med en omgang gul mayo, intensiv polering af rammen bagefter, tilført lidt liflig citronkæderens, der sørger for at din kæde ikke blot er ren, men også dufter rent? Er din cykel blevet ekstra beskidt, kan du også vælge at rense skidtet af, med en omgang ananas express, en slags peeling til cyklen lyder det nærmest som.

Pranksters paradise…

Crankalicious AltomCykling.dk 2019

Jeg er helt klart æstetiker, der elsker produkter der ser lækre ud, og det gør de her Crankalicious flakoner. Jeg troede ikke rengøringsmidler til cyklen, sådan for alvor, kunne være sexede. Ærligt, jeg havde faktisk aldrig tænkt tanken, men det kan de altså.
Faktisk så lækre, at jeg tænker de fleste der ser de her flasker, vil tro det er noget helt andet.

Stil f.eks. Mayo Jeune på spisebordet til en påskefrokost, og se dine gæster lave sig en dejlig æggemad, med “frame polish” på (Disclaimer, det skal du ALDRIG gøre!!) Eller stil Mud Honey ud i badet, og lad hustruen vaske hår, i dit cykelprodukt, evt. med en Mayo Jaune som balsam? Eller hvad med at stille en lemon kæderenser ind hvor skin tonic’en plejer at stå?

En ny YouTube kanal er født…

Crankalicious AltomCykling.dk 2019

Nu skal det testes

OK, ok, spøg til side, det er selvfølgelig lækkert at produkterne er så flotte, at man faktisk har lyst til at have dem stående fremme, men de har jo også et job at udføre, udover at se godt ud og dufte skønt. De skal jo også kunne rengøre din cykel. Så nu vil vi teste dem, og se om de virker. Jeg får helt lyst til at prøve den der Mud Honey i håret, så måske jeg gør forsøget… den er jo PH neutral?

Uanset hvad, produkterne vil klæde enhver cykelrengøringsstation, så hvis du har et værksted, hvor alting bare ser mega lækkert og frækt ud, så skal du selvfølgelig have de her rengøringsmidler også. Glæder mig meget til at teste dem, og ikke mindst til at få min hustru til at dufte til min cykel bagefter, som alt andet end lige vil komme til at dufte bedre, end nogensinde før.

Måske vil det gøre hende lidt mere venligt stemt overfor dyret, der som hos så mange andre med dyre cykler i stalden, står parkeret indenfor i huset.

Crankalicious AltomCykling.dk 2019