Benjamin og Thomas har i dag kørt prologen hvor det blev til en udmærket 25. plads. Top 20 var målsætningen, og havde det ikke være for trafik på sidste nedkørsel var det sikkert også blevet nået. Første og vigtigste målsætning blev dog nået, nemlig at komme i startblok 1 på første etape i morgen. 

Af Uggi Kaldan | Foto – Privat

https://www.facebook.com/1498700813541052/videos/1636530393091426/

Ingen unødig ricici

Som man måske fornemmer i videoen er stemningen høj over at have gennemført prologen og være endt i hotseat. Humøret var dog faldet lidt, da jeg fangede Benjamin og Thomas tidligere i dag, og det endelig resultatet var en realitet, en 25. plads. 

Thomas nægtede dog at være rigtigt skuffet, de havde gode ben, og havde på forhånd aftalt ikke at tage vilde chancer for at vinde marginale sekunder på prologen, så sidste nedkørsel kostede lidt tid på tælleren, da de ikke ville ud i hasarderede overhalinger. 

Drengene havde dog håbet på top 20, og kunne godt fornemme over facetime at de var trætte af det var glippet – MEN – der er 30 sekunder op til top 20, starblok 1 er sikret og i morgen bliver en helt anden dag, med rigtigt væddeløb. 

NOWHERE TO HIDE – Cape Epic 1. Etape

I morgen venter første etape, 110km og 1900 højdemeter. Først lidt fladt spor og lidt teknisk single track op og ned, inden dagens lange stigning, Takkap, dagens mest tekniske udfordring, stejle stigninger med masser af sten og grus. Det bliver mega fedt at se hvordan drengene klarer første rigtige Cape Epic udfordring! 

GO GO BUNDGAARD OG JUSTESEN

Du kan se alle ruterne her: http://www.cape-epic.com/riders/the-2018-race/2018-route